Marți 26 Iul 2016
Share to Facebook Share to Twitter Share to Google 
Imprimare

Scris de receptie. adaugat in Ateliere

 

Lucmar Autofit Giurgiu  vine in sprijinul clientilor prin singurul Centru de Frane specializat din judet si agreat de ATE, lider in productia de sisteme de franare si elemente cosumabile de franare

 

Discurile , placutele si sabotii de frana ATE asigura un codus in conditii de maxima siguranta absorbind vibratiile si indepartand umiditatea care ar putea sa apara intre discurile de frana si placute. Actiunea de franare se activeaza mai devreme si astfel si timpul duratei franarii este redus mult mai mult. Aceste caracteristici au fost indelung si atent verificate in cadrul unor drive-teste speciale, supravegheate de catre marii specialisti din domeniul sistemului de franare.

Va asteptam pentru a testa GRATUIT lichidul de frana, in atelierul nostru.

 

Imprimare

Scris de receptie. adaugat in Ateliere

Piese auto originale si aftermarket pentru toate marcile si modelele de masini la preturi rezonabile. Preturi corecte, seriozitate, calitate excelenta.

Livrarea rapida (in aceeasi zi)

Marci: febi , mann , sachs , luk , mobil , castrol , texaco , lemforder , ate , textar , philips , ferodo

Parteneri.

-Trost auto service technik

-Ad Autototal

-Materom

-Augsburg International

-Autonet

-Bardi auto

 

Imprimare

Scris de receptie. adaugat in Ateliere

  • Comercializam anvelope;
  • montare/demontare;
  • depozitare in hotel de anvelope;
  • calculator costul depozitarii pe luni;
  • echilibrare
  • Geodyna Optima nu este doar cea mai performanta masina de echilibrat roti ci este si o masina care da un diagnostic asupra uzurii anvelopelor. Principalele functii sunt: dimensiunile se iau automat cu laser, spitele sunt numarate automat, locul plasarii plumbilor se indica cu laser, roata se opreste automat in locul unde trebuiesc lipiti plumbi, sunt indicate unghiurile rotilor masinii, se indica cum trebuiesc imperecheate 4 cauciucuri uzate, masoara bataia axiala, imprimanta.
Imprimare

Scris de receptie. adaugat in Ateliere

  • comercializare
  • montaj
  • geamuri laterale
  • reparatie parbrize

 

Imprimare

Scris de receptie. adaugat in Ateliere

NOU! PIESE AUTO DIN DEZMEMBRARI IN GIURGIU:

Prin intermediul Service Giurgiu Lucmar bebenficiati de piese auto din dezmembrari. Nu ezitati sa ne contatctati pentru orice intrebare:  

TEL.0733 - 448 - 062.

email: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Pentru formular CONTACT apasati aici

Puneti intrebari sau cereti oferte de pret pentru cautarea dumneavoastra.


Lucmar

AUTOFIT este o retea independenta de service-uri auto numarand peste 1600 de membri. Service-urile Autofit, din care si "Lucmar" face parte, apar pe piata cu o imagine greu de combatut: imagine unitara, marketing, produse de calitate, service rapid.

Avantaje

Posesorii a caror autovehicule au depasit perioada de garantie, vad un potential serios in service-urile auto care sunt rapide si mai ieftine, dar calitative.

Garantie Europa

Service-urile Autofit utilizeaza  piese originale si la preturi accesibile. Lucrarile efectuate în cadrul service-urilor noastre sunt la un nivel calitativ ridicat si ofera garantie in toata Europa (in reteaua Autofit)

Reteaua Autofit

* Peste o mie de service-uri in Germania.    * Service-uri in Franta, Elvetia, Olanda, Finlanda si, mai nou, in Cehia, Romania, Slovacia si Ungaria.     * Pentru orice marca auto.

Investii permanente

Pentru mentinerea unui nivel calitativ superior se fac investitii serioase in service-urile noastre. Aici, in cadrul "Lucmar", suntem intotdeauna interesati de observatiile clientilor, pentru a le oferi servicii cat mai bune.

Abonare la newsletter (informare despre promotii, reduceri la manopera, discount-uri piese)

(antispam) Care este suma lui 1+1= Introduceti Nume: Email (verificati atent corectitudinea)

Atelierele noastre reprezintă experienţe, personalitatea şi încredere. Pentru că suntem un partener de nădejde puteţi întotdeauna să vă bazaţi pe noi. Reparaţiile sunt efectuate cu piese de schimb de înaltă calitate. Sfaturile noastre sunt oferite cu maxim de încredere. Atelierele noastre lucrează ţinând cont de dorinţele dumneavoastră personale. În final noi cunoaştem marca dumneavoastră de automobil si o reparăm cu maxim de atenţie. Puteţi să vă bazaţi pe eforturile noastre cele mai bune.